Perhekahvila

Tule mukaan perhekahvilaan!

Ivalon perhekahvila on kaikille avoin lasten ja vanhempien kohtaamispaikka, jonne voit tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan mahdollista toimintatarmoasi yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lastesi kanssa. Mukaan ovat tervetulleita myös mummit, papat, vaarit tai vaikka kummit lasten kanssa. Vapaaehtoisvoimin toimivassa perhekahvilassa on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin.

Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan perhekahvilassa kahvikupposen ääressä. Voit ottaa mukaan myös omat evääsi. Perhekahvilassa on jääkaappi ja mikro.

Ivalon perhekahvilan ovet ovat avoinna tiistaisin klo 10–12 Urheilutalolla Stönöllä Ivalossa (sisäänkäynti pääovesta Vasantien puolelta). Jumppasalivuoro on klo 9.30.

Perhekahvilassa on tarjolla myös maksuton lounas. Ruoat tekee ja tuo matkahuolto-kahvila Kuuputti. Ruoat tarjoaa meille paikalliset yritykset sekä pullonpanttikuittien lahjoittajat.

Vuonna 2017 lounaan on sponsoroinut: Pohjolan Mittarihuolto Oy, LapIt Oy sekä Test World Oy. Vuonna 2019 Kaijan Kukka sekä Vaakkola-Trans.

Ystävänpäivänä 2017 Ivalon Lions Ladyt lahjoittivat perhekahvilaan uusia ihania leluja ja piirrustusvälineitä.

Holiday Club Saariselkä lahjoitti värikyniä pikku taitelijoille!

Perhekahvilan lämpimän ruuan ovat sponsoroineet vuonna 2014: Kukkola Yhtiöt, Ivalon Apteekki, Rakennusliike Rekonen, Hotelli Ivalo Maali- ja konekota, Kultahippu, Saariselän keskusvaraamo, Savottakahvila, Extrapiste. Vuodelle 2015 olemme saaneet jälleen muutamia sponsoreita takaamaan lapsiperheille lämpimän ruuan kerran viikossa: Tammikuun ruuat tarjoaa Vaakkola Trans Oy, helmikuun Pohjolan Mittarihuolto Oy, huhtikuun Hannu Alenius Oy ja toukokuun LapIt.

Tervetuloa mukaan!