Tietoa yhdistyksestä

Yhdistyksemme osasto joulumessuilla 2010

MLL:n Ivalon paikallisyhdistyksen näkyvin toiminta on viikottain pidettävä perhekahvila. Olemme mukana myös mm. Hyvä Joulumieli- keräyksessä. Suunnittelemme jatkuvasti uusia tapahtumia. Tutustu Ajankohtaisiin tapahtumiin ja tule mukaan!

Pullopanttikuittikeräys. Oletko jo huomannut uudet pullopanttikuittien keräyslaatikkomme Ivalon S-Marketissa, K-Supermarketissa ja Saariselän Kuukkelissa. Laatikkoon voi pudottaa pullopanttikuitin ja samalla auttaa MLL:n Ivalon paikallisyhdistystä järjestämään tapahtumia ja toimintaa paikallisille lapsiperheille.

Esikoisvauvat. Lahjoitamme kaikille Inarin kuntaan syntyville esikoisvauvoille villasukat. Toimimme yhteistyössä neuvolan kanssa.

Perheliikuntavuoro on varattu Ivalon urheilutalon jumppasaliin torstaisin klo.9.30-11. Tarkoituksena on juosta, pallotella ja touhuilla yhdessä liikunnasta nauttien. Jumppavuoro ei ole ohjattua jumppaa ja lapset ovat vanhempien vastuulla.

Sählykerhot: Urheilutalolla

perjantaisin klo 16-17. 3.-.6.luokkalaiset

Klo.17-18. 1.-2.luokkalaiset

Sählykerhon ohjaajat:

Juho Niskanen

p. 040 761 1727

juhoniskanen (a) yahoo.com

Lastentarvikevuokrausta: Vuokrattavissa syöttötuoli, sitteri, turvakaukalo, turvaistuin, lastenrattaat, tuplamatkarattaat. Hinta 5€/päivä, 20€/viikko tai 60€/kuukausi. Tarvikkeet ovat käytettyjä, mutta hyväkuntoisia. Yhteydenotot ja vuokraus ivalon.mll (a) gmail.com.

MLL:n työn perustana on:

MLL:n perustamisjulistus

MLL:n säännöt

MLL:n suunta 2024

YK:n lapsen oikeuksien sopimus.

MLL:n arvot:

lapsen ja lapsuuden arvostus, yhteisvastuu, inhimillisyys ja yhdenvertaisuus.