Yhdistysdokumentit

Jäsenkirje 2011

Tämä jäsenkirje on lähetetty kaikille Ivalon paikallisyhdistyksen varsinaisille jäsenille maaliskuussa 2011. Mikäli et ole saanut kirjettä, ota yhteyttä jäsensihteeriimme Marita Aikioon.

JÄSENKIRJE

Tervehdys teille kaikille MLL:n Ivalon yhdistyksen jäsenet! Samalla toivotamme

uudet jäsenet tervetulleiksi yhdistykseemme, teitä onkin mukavasti liittynyt mukaan kuluneen viime vuoden aikana.

 

Katsaus  toimintaamme…

 

¤ Perhekahvila toimii urheilutalolla (Stönöllä) ja on avoinna tiistaisin klo 10–12.  Perhekahvilassa on mahdollisuus tavata muita vanhempia sekä tapaamiset toimivat samalla tukiverkkona vanhemmuuteen. Urheilutalolla on mahdollisuus osallistua myös vauvajumppaan klo 10.30 alkaen.

 

¤ Lastenhoitajarenkaaseen on koulutettu uusia hoitajia, joten toiminta jatkuu! 

Jos tarvitset luotettavaa lastenhoitajaa, niin soita arkisin klo 8-13 p. 040 7725078. Lisätietoja MLL:n Lapin piiristä puh: 016 345 824 tai http://lapinpiiri.mll.fi/perheille/lastenhoitoapu/

 

¤ EU-ruuan jakelussa yhteistyökumppaninamme on työttömien yhdistys, joka toimii Ruskatiellä. Tänä vuonna saimme yhden ruokaerän jaettavaksi. Ruoka-avun saajia on ollut n. 1200 hlöä ja paketteja jaettiin 450 perheelle.

 

¤ Joulun alla oli perinteinen Hyvä Joulumieli-keräys, jolla tuettiin paikkakunnan apua tarvitsevia lapsiperheitä lahjakorttien muodossa. Tässä yhteistyökumppaneina olivat mm. SPR, Inarin kunnan sosiaalitoimi ja K-kauppa ja MLL:n Lapin piiri.

 

Tulevaa toimintaa, uutta intoa…

 

¤Yhdistyksen uudet nettisivut ovat osoitteessa http://mll.ivalo.fi/

Käy tutustumassa, ilmoitamme toiminnastamme sekä niiden kautta että Inarilaisen järjestöpalstalla. Myös tämän jäsenkirjeen voit lukea nettisivuiltamme. Yhdistykselle on valittu syksyllä uusi puheenjohtaja, Satu Airola. Myös hallitukseen tuli valituksi uusia jäseniä, ottakaa yhteyttä meihin!

¤ Maaliskuinen retki su 20.3.2011 yhteistyössä Inarin Luonnonystävien kanssa. Tule mukaan lasten luontopäivään, menemme Tinja Myllykankaan luokse Tirrolle, Angelintien varteen. Ohjelmassa on koiravaljakkoajelua, norjanvuonohevosratsastusta sekä retkeilyä luontopolulla kera eväiden. Tämä retki on tarkoitettu kaikille jäsenillemme, tule mukaan. Ilmoittautumiset Vesa Luhdalle, p. 040 5426 217, seuraa ilmoittelua tarkemmin kyyteihin, osallistumismaksuun ym. liittyen Inarilaisen järjestöpalstalta.

 

¤ Kevätilo-keräys on 1.4. – 15.5.2011. Keräyksestä tiedotamme myöhemmin nettisivuillamme ja paikallislehdessä. Keräyksen tuotoilla voidaan järjestää retkiä, pitää perhekahvilaa, järjestää tapahtumia. Voit osallistua joko lahjoittamalla tai tulemalla kerääjäksi. Lisätietoa www.mll.fi/kevatilo

 

¤MLL on mukana Yhteisvastuu-keräyksessä 6.2-31.8.2011.
Yhteisvastuukeräyksen teemana on nuorten yksinäisyyden torjuminen.

 

¤ Syksyksi suunnitellaan lastentapahtumaa, seuraa ilmoitteluamme.

 

Yhteistyökumppaneita, jäsenetuja sekä MLL:n tuotemyyntiä…

 

¤ Ivalon TaimiTupa (Ruskatie 1) myöntää vuonna 2011 jäsenille 15 % alennuksen kaikista normaalihintaisista tuotteista jäsenkorttia esittämällä, ei koske Kekkilän ja Biolanin tuotteita. Hautauspalvelun osalta alennukset sovitaan erikseen.
 

¤Ivalon sähkö- ja kodinkoneliike (Piiskuntie 7) myöntää 15 % alennuksen kaikista valaisimista vuonna 2011 jäsenkorttia näyttämällä.

 

¤ MLL:n tuotemyynti, myytävänä MLL:n hyvän mielen tuotteita, tuotemyynnillä keräämme varoja toimintaamme. Mikäli haluat tilata jotain tuotteita (ilman postimaksuja), niin ota yhteys tuotevastaavaamme Tiina Saastamoiseen, p. 041- 533 7733. Jäsenenä saat 10 % alennusta tuotteista. Tuotteita esillä mm. Lapsemme-lehdessä ja nettisivuilla http://kauppa.mll.fi/PublishedService

 

¤ Jäsenetuja: Lapsemme-lehti neljä kertaa vuodessa. Alennuksia esimerkiksi majoitus- ja kylpyläpalveluista, alennus mm. Ranuan eläinpuiston pääsymaksusta, alennus Sinooperi-liikkeissä (Rovaniemellä myös liike), sekä monista muista kohteista. Katso tarkemmin Lapsemme-lehdestä sekä nettisivuilta. Lisäksi voitte yöpyä Rovaniemellä piiritoimistolla, vuokrata lastentarvikkeita, p. 016 -345 824, rovaniemi(at)mll.fiMLL:n

 

¤Lasten ryhmähoitoa on tarjolla piiritoimistolla perjantaisin klo 9.30–12.30 (2€/lapsi/h, 1€/sisarus), mikäli tarvitsette lapselle hoitajaa Rovaniemellä asioidessanne. Omat eväät. Ilm. edellisenä päivänä puh: 016 345 824. (Pirkkakatu 2)

 

¤Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, ota yhteys Satu Airolaan tai anna palautetta nettisivujemme ota yhteyttä- toiminnon kautta.

Toiveita tulevasta toiminnasta otetaan mielellään vastaan!

Terveisin Mannerheimin lastensuojeluliiton Ivalon yhdistys

 

Satu Airola, puheenjohtaja                    Marita Aikio, jäsenvastaava

 

MLL:n Ivalon yhdistyksen hallitus

Satu Airola, pj. (040–539 1199)                               satu.airola@suomi24.fi

Susanna Järvinen, vpj.                                              susanna.jarvinen@konkaanvaara.com

Tiia Pohjoisvirta, siht.                                               tiiapohjoisvirta@gmail.com

Susanne Sokero, rahastonhoitaja,

perhekahvilavastaava                                                susanne.sokero@gmail.com

Outi Kallioinen, EU-ruokavastaava                        outi.kallioinen@suomi24.fi

Marita Aikio, jäsenvastaava                                     ma.aikio@luukku.com

Tiina Saastamoinen, keräysvastaava                                            tiina.saastamoinen@gmail.com       

Annamari Niskanen, tiedotus                                 annamari.niskanen@luukku.com

Varajäsenet:

Johanna Nieminen                                                    johanna.nieminen@inari.fi
Anna-Kaisa Korhonen                                               anna-kaisa.korhonen@inari.fi
Sannamari Niemimuukko                                        sannamari.niemimuukko@gmail.com
Laura Niskala                                                              laura.niskala@pp.inet.fi
Miia Kärnä                                                                   miia@lapinloitsu.fi

 

 

 

 

 

 

 

 

MS Word -tiedostoEsimerkki.doc (23 kB)
Esimerkkidokumentti - poista tämä ja lisää halutut tiedostot