Yhteistyökumppanit

MLL Ivalon yhdistys tekee paljon yhteistyötä Inarin kunnan kulttuuritoimen kanssa. mm. järjestämällä vierailevia teatteriesityksiä.

Päiväperhekahvilan lämpimän ruuan ovat sponsoroineet vuonna 2014: Kukkola Yhtiöt, Ivalon Apteekki, Rakennusliike Rekonen, Hotelli Ivalo Maali- ja konekota, Kultahippu, Saariselän keskusvaraamo, Savottakahvila, Extrapiste. Vuodelle 2015 olemme saaneet jälleen muutamia sponsoreita takaamaan lapsiperheille lämpimän ruuan kerran viikossa: Tammikuun ruuat tarjoaa Vaakkola Trans Oy, helmikuun Pohjolan Mittarihuolto Oy, huhtikuun Hannu Alenius Oy ja toukokuun LapIt.

Päiväperhekahvilan ruuat meille toimittaa matkahuolto-kahvila Kuuputti.

Kohdassa "Jäsenyys" on tietoa MLL:n Ivalon yhdistyksen jäsenille oikeutetuista jäsenalennuksista paikallisisssa yrityksissä.