Ivalo

Perhekahvila
Ivalossa kaikille avoin perhekahvila urheilutalo Stönöllä
tiistaisin klo 10-12. (Jumppasalivuoro klo 9.30-11.00)

ja parillisilla viikoilla torstaisin klo 17.30-19.00.

Ivalon perhekahvila on kaikille avoin lasten ja vanhempien kohtaamispaikka, jonne voit tulla hetkeksi joko hengähtämään tai purkamaan mahdollista toimintatarmoasi yhdessä muiden lapsiperheiden ja omien lastesi kanssa. Mukaan ovat tervetulleita myös mummit, papat, vaarit tai vaikka kummit lasten kanssa. Vapaaehtoisvoimin toimivassa perhekahvilassa on helppo tutustua uusiin, samanlaisessa elämäntilanteessa oleviin ihmisiin.  
Ilot, huolet ja päivänpolttavat asiat jaetaan perhekahvilassa kahvikupposen ääressä. Voit ottaa mukaan myös omat evääsi. Perhekahvilassa on jääkaappi ja mikro.  
Perhekahvilassa on tarjolla myös maksuton lounas. Ruoat tekee ja tuo matkahuolto-kahvila Kuuputti. Ruoat tarjoaa meille paikalliset yritykset sekä pullonpanttikuittien lahjoittajat. Iltaperhekahvilassa on tarjolla pientä iltapalaa.

Jumppasalivuoro on ennen perhekahvilaa tiistaisin klo 9.30.-10.30. MLL:n kaapissa välineitä vapaasti käytettäväksi hauskaan jumppailuun. Sisäänkäynti urheilutalon ovesta kaukalon puolelta.

Tervetuloa mukaan!


Perheliikuntavuoro
Ivalon urheilutalon jumppasalissa 
tiistaisin klo 9.30-11 (perhekahvila klo 10-12)
torstaisin klo 10.15-11
Tarkoituksena on juosta, pallotella ja touhuilla yhdessä liikunnasta nauttien. Näillä vuoroilla voi vapaasti käyttää välineitä MLL:n kaapista. Jumppavuoro ei ole ohjattua jumppaa ja lapset ovat vanhempien vastuulla. Sisäänkäynti urheilutalon ovesta kaukalon puolelta.


Sählykerhot
Ivalon urheilutalon salissa
1.-3. -luokkalaiset maanantaisin klo 16-17
4.-6. -luokkalaiset perjantaisin klo 16-17 
Sählykerhon ohjaajat:
Inarin kunnan vapaa-aikatoimen Sami Kauppinen ja Pirkko Mäenpää sekä MLL:n vapaaehtoiset


Keppihevoskerho
Kerho on tarkoitettu ala-asteikäisille, alle kouluikäiset huoltajan kanssa. Mukaan oma keppari ja juomapullo. Kerho toimii yhteistyössä Inarin kunnan vapaa-aikaatoimesta Pirkko Mäenpään kanssa.
Kepparikerho kokoontuu Ivalon uheilutalon jumppasalissa lähinnä lauantaisin. Aikatauluista tiedotetaan tarkemmin  MLL:n Facebook -sivuilla.